CLF MEDIA
Multimedia uitgeverij van boeken en (online) media

Ons aanbod

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje

Boek Learning by Doing

Van kleding, koken tot op kamers gaan; zó doet Elo het! Learning by doing is een complete, persoonlijke lifestylegids van alles waar Eloise tegenaan loopt sinds ze op eigen benen staat. Ze krijgt via social media wekelijks honderden vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen; van kleding tot studie, van uit huis gaan tot make-up en van recepten tot tips voor zelfvertrouwen. Alle antwoorden op deze vragen zijn gebundeld in dit persoonlijke boek, vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten. Het boek is nu te reserveren en verschijnt half juni.

Chickslovefood

Chickslovefood

Foodblog www.chickslovefood.com

Chickslovefood, ’s lands meest populaire foodblogplatform, met online meer dan 1.5 miljoen unieke bezoekers per maand die op het blog langskomen en op alle social media-kanalen nog eens honderdduizenden volgers.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het everything you need is Chickslovefood-kookboek

Het ultieme kookboek na tien jaar Chickslovefood. Een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het vriezerproof-kookboek

Dit is het Vriezerproof-kookboek van Chickslovefood, bomvol ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners die allemaal in je, jawel, diepvries kunnen. En al die vriezerproof-recepten bevatten maar vijf ingrediënten, hè? Want jep, koken met weinig benodigdheden blijft ons unique selling point.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het Quick dinners-kookboek

Een boek met alléén maar recepten voor het avondeten, die dan óók nog eens snel klaar zijn. Jep, the best of both worlds. Nou, eigenlijk the best of three worlds (bestaat dat?), want alle recepten bevatten óók nog eens maar vijf ingrediënten!

Chickslovefood

Chickslovefood

Het back on track-kookboek

Dit boek bomvol ontbijtjes, lunches en diners zijn éxtra verantwoord. Althans volgens ons gezonde verstand. We volgen niet meer dan óns gevoel en óns lijf. En deze recepten maken ons happy. En we denken zomaar dat ze ook jou zullen aanspreken.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het 20 minutes or less-kookboek

Dit boek bevat zo'n 80 heerlijke recepten die écht snel klaar zijn. En nee hoor, je hoeft niet al een gemarineerde kip of drie kleuren paprika in blokjes klaar te hebben liggen. In tegendeel; dit boek draait om écht snelle recepten, zonder voorbereidingstijd en met maximaal zes simpele ingrediënten.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het meal planning-kookboek

Elise en Nina - de Chicks - serveren je een überlekker kookboek dat draait om het plannen en van tevoren klaarmaken (preppen) van je maaltijden.

Chickslovefood

Chickslovefood

Het skinny six-kookboek

Ruim 70 makkelijke recepten, die écht gezond zijn. Zonder schuldgevoel smullen dus, van ontbijt tot toetje!

Chickslovefood

Chickslovefood

Het 5 or less-kookboek

Het eerste kookboek van Chickslovefood.com, met daarin recepten voor ontbijt, lunch, diner en Sinner Sunday die te maken zijn met slechts 5 ingrediënten.


 
E-mailen
Instagram